广东省2024年9月八校高三联合检测(纵千文化-5033C)英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了广东省2024年9月八校高三联合检测(纵千文化-5033C)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
23:26白。m米聚o:5l5l72英语试题第7页(共12页)8/12intelligence and AI will probably assist each other.And brains are for the joy of thinking,aswell as earning money.Steven Pinker of Harvard University calls human intelligence "atailwind (in life",helping people adapt rationally to new challenges or a changingenvironment.For a modest price,the next generation can have a stronger tailwind.It would notonly be wrong to refuse them the tailwind.It would be stupid.和能意主32.What can we learn about the Flynn Effect?A.Average IQs have risen fast in the past decades.B.Intelligence has been stable across generations.C.People now are as intelligent as their ancestors.D.Better education leads to improved physical health.33.What does the underlined sentence in paragraph 2 mean?A.The Flynn Effect has reached its peak.B.Global problems continue despite IQ gains.C.Society values human intelligence less.D.Malnutrition is merely a result of poverty34.What does the author think of artificial intelligence?A.Useless.B.Unique.C.Beneficial.D.Ineffective.35.What is the best title for the passage?A.Stages of IQ DevelopmentB.Secrets to Rising IQs WorldwideC.Insights Into Global IQ TrendD.Influence of the Flynn Effect第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The experience of modern life is a constant stream of reviews where criticism is common,which makes us struggle both to give and receive it gracefully.36It's not personal (even when it's personal).When criticized,we often make it personal in two ways.37 Additionally,weinterpret criticism as a reflection of our inborn abilities rather than our actions.This tendency,observed even in young children,can lead to reduced self-esteem,mood,and persistence.Tosettle it,adopting a mindset that separates the feedback from the person giving it can helpmaintain objectivity and resilience (in the face of criticism.英语试题第8页(共12页)☑四▣三6可编辑转Word转图片保存更多
本文标签: