{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

河南省2024-2025学年度七年级综合素养第一次月考(一)长标英语答案

1

河南省2024-2025学年度七年级综合素养第一次月考(一)长标英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了河南省2024-2025学年度七年级综合素养第一次月考(一)长标英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、河南省2023-2024学年第一学期期中教学质量检测七年级
    2、河南省2023-2024学年度七年级期末检测卷2
    3、河南2024七年级英语下册试卷
    4、2024河南省初中学业水平考试全真模拟试卷(一)英语
    5、2023-2024河南省七年级英语试卷
    6、2024河南课标版最新中考英语答案
    7、2023-2024河南省七年级英语期末考试试卷
    8、河南省2023-2024学年第一学期期末教学质量检测英语
    9、河南2024七年级英语下册试卷
    10、2023-2024河南省期末考试七年级英语
第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有5秒钟的时间阅读各个小题;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6和7两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。(停10秒)Text 6W:Hello,could you help us?We're looking for a guidebook of the museum.M:Sure,here's one for you.W:Great,thanks.Also,could you tell us about the special exhibitions currently on?M:Absolutely,take this brochure.It lists all the special exhibitions and their details.W:Thanks.And another thing,do you have a bus timetable for London?M:Yes,here you are.W:Thank you very much.(停l0秒)听第7段材料,回答第8至10三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(停15秒)Text 7M:Mrs.Thompson,thank you for joining us tonight.W:Thank you for having me.I'm excited to share about my hometown.M:Wonderful.Let's get started.Does Edinburgh have a rich history?W:Absolutely,it does.Edinburgh was established in the 7th century,and it became the capital of Scotland in the15th century.Until the 18th century,Edinburgh was a major center for culture,education,and law in Scotland.M:What are the key industries in Edinburgh?W:Well,finance,tourism,and education are significant contributors to Edinburgh's economy.The city is alsoknown for its technological advancements and researchM:What attracts tourists to Edinburgh?W:Edinburgh is famous for its historical architecture,including the Edinburgh Castle and the Royal Mile.You haveto experience it for yourself.The city is worth touring around on foot.Walking through the cobblestone streets,you'll encounter ancient buildings,charming gardens,and a lively environment.It's truly attractive.(15)听第8段材料,回答第11至13三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(停15秒)Text 8M:Hey,Sarah.It's nice to see you here.How long have you been shopping?W:Oh,about an hour.I have quite a lot to buy.My son Alex's birthday is around the corner,and I'm on the huntfor a special gift,but I'm unsure what to buy.He seems to already own everything he likesM:I know the feeling.It's the same with Ethan.We've already had bags of toys he's no longer interested in.So thisyear,we gave him an experience gift instead of something material.W:What do you mean by an“experience gift”?M:We gave him a workshop pass.It allows him to attend 12 different workshops throughout the year,ranging fromcooking classes to robotics and more.9月调研测试(英语)答案+听力原文第3页共8页
本文标签: