{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

国考1号4(第4套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(三)3英语答案

4

国考1号4(第4套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(三)3英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了国考1号4(第4套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(三)3英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、国考1号4英语答案2024
    2、2023-2024国考一号四英语答案
    3、2023-2024国考1号4英语答案解析
    4、国考一号2024英语答案4
    5、国考1号5英语答案2024
    6、2024国考1号4英语答案
discussing?espeakersmainly8.What aretheschool.A.Whethstudentslikearestressed.studentsB.Whethefreedom.needmorestudentsC.Whethestudents?attitudetowardpressurewoman's9.What is theC.Uninterested.B.WorriedA.Supportive:12题A回答第10听第8段材料至come from?probably10.Where does the manC.The U.K.B.Italy.A.The U.S.A.country?C theman'sschoolyearlast11.How longdoesC.8months.最佳选months.B.9A.10months.time?B仅读beforeclassifhehas12.WhatmaythemanC.Drinkcoffee.B.SurftheInternetA.Read books.16题。听第9段材料回答第13至an instructor?advisedthemantobe13.WhoB.His schoolmateC.His workmate.A.Hisbrother.his course?A14.How didgettoknowthemaC.From a traineeA.Fromthe Internet.B.From an instructor.15.Whatespeciallysurprisedthemanon thecourseA.Therewerevariouskindsof people.B.The trainingmadehim nervous.C.Theraineewereeagerto learn.16.Whatdoes themanthinkof his job?A.Competitive.B.Serious.C.Enjoyable.听第10段材料回答第17至20题Howmany17.months'rershouldbusuallyfor security中paiddeposit?A.One.B.Two.C.Three小18Whatinfluencesthepriceofanpartmentaccordingtothespeaker?A.Theconstructiontime.B.The environment.C.ThesiZe19.Howmanyyoungpeoplewhowant to live in theaocitysave money?A.Bylivinganiinsecure area.B.Bysharingapartmentother people.withC.Byrentingapartmenwithittlefurniture.20.Whatdoesthespeakeraboutmany youngsapeople?A.Theytendttotakepublictransport.B.Theypreferlivefarawayfromthecitycenter.C.Theycontribute to thedevelopmentofpoorerpartsof cities.页(共5页)
本文标签: