辽宁省2024-2025上学期协作校高一第一次考试英语试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了辽宁省2024-2025上学期协作校高一第一次考试英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、辽宁省协作校2024高一期末
2、2024辽宁省协作校高一联考
3、2024辽宁协作校高三期末试卷
4、2024辽宁省部分重点中学协作体高三模拟考试英语
5、辽宁协作校高二期中2023-2024
6、辽宁省协作校2023-2024学年高一下学期期中考试
7、2024辽宁省协作校二模
8、辽宁协作校考试答案2024高二
9、辽宁省协作校答案群2024高一
10、2023-2024辽宁省协作校高一下学期期中考试
60.classes61.on upon62.a63.who64.traveling /travelling 65.interesting写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:Dear Natalie,I'm writing to apologize because I won't be able to join our voice chat this Saturday evening todiscuss Oliver Twist.I've just found out that my grandfather's 80th birthday celebration isscheduled for that evening,and my family is having a special party for him.Since this is a big event for my family,I need to be there.Could we please reschedule our meetingto next Saturday evening instead?I'm really looking forward to our discussion and hope this newtime works for you.Thank you for your understanding.Yours,LiHua第二节One possible version:Eleanor thought she would be perfect for the role of teaching ballet to little kids!She thoughtabout this idea for a while and was sure that it was a good plan.She had always been a focusedgirl,so after deciding on this,she headed straight to Ms.Karen's office right after school.Ms.Karen couldn't be more supportive!She knew that Eleanor had been a good ballet dancer whenshe was in middle school.Ms.Karen was sure that Eleanor would be great at teaching kids thebasics of ballet.Soon it came the day of the first ballet class.Eleanor waited anxiously in the dance room,worriedwhether she would be able to inspire the little dancers just like the ballerinas on TV inspired herwhen she was a young girl.As the little kindergarteners entered the room and the class officiallybegan,Eleanor started enjoying teaching the kids more and more.As Eleanor showed the kidsher twirls and turns,it was obvious that they all thought her to be the best ballerina in the wholeworld.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章是一则简短的游乐园游玩指南。21.A。理解具体信息。根据ll Bosco degli Gnomi部分中的Opening hours::10am-6pm可知,ll Bosco degli Gnomi的开放时间是上午十点至下午六点,故A项正确。22.C。理解具体信息。根据Prezzemolo Land部分中的This is an amazing area for the little ones,.with fun-filled wet slides,cannons and many other exciting water games可知,喜欢戏水的孩子应该选择Prezzemolo Land。.23.D。理解具体信息。根据Official Online Ticket Office部分中的Gardaland Park2Days和Adult:€65.00可知,两个成年人购买2日票需花费130欧元。【补充说明】
本文标签: