安徽省芜湖市2024-2025学年度第一学期九年级素质教育评估试卷英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了安徽省芜湖市2024-2025学年度第一学期九年级素质教育评估试卷英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
#1%中22:57【高一年级八校期中联考试题·英语参考答案第1页(共4页)】25—L—232Ainterest in it? If you do,we could go to the gym together.W:I really want to, but I'm too busy with my work now. Why don't you ask Susan? She told me last week that she wanted to go swimming.M: Good idea. I'll give her a call tonight.(Text 9)W: When will you leave for Canada?M:On August 25th.W: That's close. There is only one week left. Have you got everything ready?M:Yes. I booked the air ticket yesterday.W: Will your parents go with you?M:No. I just booked one ticket. My aunt lives in Canada. She'll pick me up at the airport.W:How lucky you are!How I wish I could go to study in Canada,too. But my parents would miss me verymuch. They want me to study in the State.M:They can often go to see you.W:I know. But it's not easy. Don't forget to talk with me online when you are there. I want to know your lifethere.M: Sure. I promise I'll talk with you once I'm free.W:Be sure to take more photos,also.M: Of course.(Text 10)M:This week in the show,we're taking a look at Science World.During your visit you'll find out about all thelatest developments in science, and you can try lots of experiments for yourself. This is not an ordinarymuseum, I promise you! There's a program of special events. This week,it includes the chance to do someexperiments with water on Tuesday afternoon, and an electricity workshop on Wednesday morning. Ofspecial interest is the Saturday evening talk: This week, Science World welcomes a famous Americanscientist who is going to talk about space travel. It isn't expensive to visit Science World. The tickets are 3pounds for adults and 2 pounds for children. But you'll have to pay an extra entrance fee of 1.75 pounds forthe talks and other special events. If you want to go to a special event, then book your tickets directly fromScience World at 284-3ll. You needn't pick them up from the tourist office. We'll send them to you.参考答案1~5BCBAA6~10CABBA11~15ACABA16~20BACBA【答案与解析】本文是一篇应用文。文章主要介绍了一个书展的活动计划。21.B细节理解题。根据第—段“And our‘Lunch With Grands’will be held on Wednesday..."可知,LunchWithGrands将在星期三举行。22.C细节理解题。根据第二段“Achildwillbegiftedatapeforeachbookheorshebuys."可知,孩子们每买一本书就将得到一卷胶带。23.D主旨大意题。文章主要介绍了一个书展的活动计划。【答案与解析】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了一位16岁的德国少年乘坐火车旅行的经历。24.D细节理解题。根据第二段“Inspiredby a moviehehadwatched online,StolleyboughtaBahncard100,aticketthatallowsunlimited(无限制的)travel..."可知,Stolley受到一部电影的启发,有了乘火车去旅行的想法。25.A细节理解题。根据第二段“ButStolley didn'tjust travel on those trains.He madehis home on trains,living there full-time."可知,Stolley的旅行很特别,他不但乘火车旅行,而且还住在火车上。26.D词义猜测题。根据最后一段“To cover his extra cost..."和"...by working as a programmer from hislaptop(手提电脑)."可推断,画线词词义与Money最为接近。Europe...andtravelled as far asAnkara inTurkey.All of his adventures..."可推断,Stolley是敢于冒险的人。【高一年级八校期中联考试题·英语参考答案第2页(共4页)】25—L—232A
本文标签: