{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

炎德英才大联考(雅礼版)雅礼中学2025届高三月考试卷(三)3英语试题

15

炎德英才大联考(雅礼版)雅礼中学2025届高三月考试卷(三)3英语试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了炎德英才大联考(雅礼版)雅礼中学2025届高三月考试卷(三)3英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

高三英语试题答案与解析1-5ACBAA6-10ABBCB11-15ACBAC16-20BBCBA21-23CCB24-27BDDC28-31CAAB32-35DCAA 36-40ACDGF41-45CADCD46-50CBBDA51-55DADBC56.celebrated57.for58.was greeted59.biggest60.drinking61.where62.accidental63.An64.to run65.conditions写作:第一节One possible version:I'm thrilled to share my journey of mastering the art of swimming in our school's sports classesIt all began with a timid step into the pool, my initial experience in swimming lessons filled with anticipation and atouch of nervousness. Under the guidance of our patient coach, I learned the fundamentals—the harmony between breathingand movement, mastering the art of staying afloat. Swimming alongside classmates fostered the friendship. We cheeredeach other on,celebrating small victories and motivating one another to greater heightsMy journey from a hesitant beginner to a confident swimmer has been enriching and empowering. I look forward tocontinuing to train my skills, setting new goals, and enjoying benefits that come with swimming第二节One possible version:But to her amazement, dozens of volunteers organized and jumped into action. A volunteer team arrived at her home ,no questions asked.Some grabbed chainsaws to cut her grass and rushed to tidy up her home. But it didn't stop there. Othersfor a stranger.We don't even know these people."said.“It's helping me deal with losing my daughter. To help another family in need." The volunteers said that they'relarge family in this community."参考答案及详解A篇本文是一篇应用文。主题语境为人与社会。文章主要介绍了于今年秋季在英国亮相的三项展览。21.C细节理解题。根据第一个小标题下文中的地点以及第一句话,第二个小标题下文中的地点描述,可知本文描述的前两个展览都在英国举办,即为首都,故选C选项。22.C细节理解题。根据第三个小标题下文中的"thelatest addition to theCraft Festivalbrand is a dream come true forfestival director Sarah James. Staged in her hometown of Cardigan against the background of the historic Castle..."可知,本次CRAFTFESTIVALWALES在导演SarahJames的家乡Cardigan举办,故选C选项。23.B推理判断题。根据文中第一段及三个小标题内容可知,文中主要介绍了于今年秋季在英国亮相的三项展览,游客可以从中体验和观赏相关活动,可知最可能出现在目的地的专栏上,故选B选项。B篇本文是记叙文。主题语境为人与社会。文章讲述了喜欢研究科学和传播科学的作者偶然接触到了科幻小说,顿感耳目一新,并在一次流行文化大会上分享科幻小说《沙丘》背后的科学故事,反响热烈,至此找到向大众传播科学的绝佳方式。第1页共5页
本文标签: