国考1号6(第5套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(五)5英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了国考1号6(第5套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(五)5英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、国考1号5英语答案2024
2、国考1号6英语答案解析2024
3、2023-2024国考1号6英语答案解析
4、国考一号英语2024滚动检测5
5、国考一号2024英语答案5
6、国考1号6英语答案2024
7、2024国考1号5英语
停顿00'02例如:现在你有5秒钟的时间看试卷上的例题。停顿00'05你将听到以下内容:M:Excuse me.Can you tell me how much the shirt is?W:Yes,it's nine fifteen.停顿00'02"你将有5秒钟的时间将正确答案标在试卷上。停顿00'05'衬衫的价格为9镑15便士,所以你选择C项,并将其标在试卷上。现在,你有5秒钟的时间阅读第1小题的有关内容。停顿00'05”(Text 1)W:Ray,make sure to take your jacket.It's raining outside.I don't want you to catch a cold.M:It stopped raining an hour ago,Mom.I think I need a pair of sunglasses instead of ajacket.(Text 2)M:Let's drop in here for a cup of coffee after a hard day at work.W:Well,I'd love to,but it's too late,and I've got to make a rather early start tomorrow.(Text 3)W:A kilo of potatoes please.M:I've sold them all,I'm afraid.How about some of these lovely mushrooms?W:Oh,I'll have some tomatoes-those red ones.I don't like eating mushrooms.(Text 4)M:Sorry,Bella.I thought it was you who broke my pen yesterday,but I didn't know it wasMom's fault until she told me today.W:What?I didn't know about it.How could you doubt me?(Text 5)W:Table for three,please.M:Do you want the table near the window?W:Yes,please.M:I'll get you a menu right away.第一节到此结束。第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题【高二英语·参考答案第2页(共10页)】
本文标签: