[智慧上进]2025届名校学术联盟·高考模拟信息卷&冲刺卷&预测卷(十)10英语ⅠA试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了[智慧上进]2025届名校学术联盟·高考模拟信息卷&冲刺卷&预测卷(十)10英语ⅠA试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2023-2024名校学术联盟新高考模拟信息卷押题卷
2、2024名校学术联盟理综卷
3、智慧上进2024名校学术联盟押题卷
4、2023-2024名校学术联盟试卷
5、2023-2024名校学术联盟考前冲刺精品预测卷三
6、2024名校学术联盟文综答案
7、2023-2024名校学术联盟考前冲刺精品预测卷
8、2023-2024名校学术联盟考前冲刺精品预测
9、2023-2024名校学术联盟试卷理综
10、名校学术联盟2024数学
1.已知集timestraditiissues.Adoption Requirements"Peoplesanitaidairregulations."Becafpreferably experienced in dog care.·Anyone already keeping two dogs cannot adopt.·Adopters must show love and responsibility for the dog, ensuring no abuse orchoice bringabandonment.PFFAr·Rescue dog trainers meeting the above conditions will have priority.· Retired rescue dogs cannot be used for commercial purposes, such as breeding orselling. and cannot be passed on to others.recognitionAdoption ProcessThe focInterested individuals must submit an adoption application form. Suitable candidates willSupport isbe selected and publicly announced for no less than three days after the initial review of thecommitmenapplication. Successful applicants will then sign an adoption agreement.commit,"Required Documents for Adoptionbusinesses·Proof of residencepage of the·Proof of employment24.What ca·Personal identification.Aco.Video of the home environmentC.A cha25.What ca21. Why are the dogs retired?A.It reA. They need a new home.B. They lack enough care.C. They have finished their tasks.B.It auD. They can't continue their duties.C.It set22. Who is the most suitable person to adopt the dogs?A. A local teacher who has a dog.D. It baB A junior high school student.26.Why isC. A secretary working in Beijing.D. An editor who will give them away.A.Toi23. What is the text?DA. A report.B.TohB. An announcement.C.ToiC. A diary.D. An advertisement.D.To#B27.WhatOn the surface, Pendle Food for All (PFFA) might seem like an ordinary membershipA.Calorganization charity. But the liveliness the place has at its weekly Thursday opening times setsit far apart. It's a warm and welcoming environment with a unique feeling, offering a place forvolunteers and members alike to socialize, gain confidence, and make friends.【高三英语第3页(共10页)】
本文标签: