{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

陕西省2025-2026学年度第一学期开学收心检测卷九年级英语(外研版)试题

1

陕西省2025-2026学年度第一学期开学收心检测卷九年级英语(外研版)试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了陕西省2025-2026学年度第一学期开学收心检测卷九年级英语(外研版)试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

25. A. why are moved many peopleC. when are moved many peopleB.why many people are movedD. when many people are moved26.A.is第B.am27.A.deepC.beD.areB.deeply项为多28.A.praisesC.quickD.quicklyAtB.praised29.A.seeC. is praisedD.are praisedB.to seeparents30.A.atC.seeingD.to seeingus formB.withC.ofD.fromM短文连贯完整。workhworkplbelieve that somemake.31once needed to swim to school?aboutpocketway for them to go to school. In order to get to school on time, the children had to set out(动Wbut car身) early every day. When they 34 school, they were often tired, wet, and sometimescan bueven hurt. The school things would often get 35 , too. Their road to school was more like ahard travelling.knowsuperrYellow Boat of Hope Foundation(基金会) in 201l. They started with one boat, and it couldtake 25 to 30 children to school. This small boat greatly improved children’s 36 situation.a harcHowever, soon they found it wasn't enough. Now the foundation has more than 4,600 37and helps over 11,000 children across Philippines.ABRecently, the 38 has become good. Students no longer swim to school. All theC.children take their schoolbags and jump on the yellow boats when it's time for school. Theseatboats can help kidss39 their dreams. To them, these boats are40hope!E.31.A.doctorsB.teachersC.childrenD.workersF.32.A.orB.andC.soD.butG.33.A.SwimmingB.WalkingC.RidingD.RunningV.34.A.returnedB.reachedC.movedD.arrived56.35.A.wetB.cheapC.cuteD.soft36.A.boringB.terribleC.excellentD.popular57.37.A.busesB.planesC.boatsD.cars38.A.educationB.informationC.traditionD.situation58.B.forget39.A.realizeC.inventD.treatB.good atC.full of40.A.proud ofD.strict with59.IV.阅读理解(共15小题,计20分)60所给句子的一个最佳答案。(共10小题,计15分)[英语决胜卷J-3 共8页第3页]
本文标签: