{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

衡水金卷先享题 2025-2026学年度高三一轮复习摸底测试卷·摸底卷 英语(一)1答案

7

衡水金卷先享题 2025-2026学年度高三一轮复习摸底测试卷·摸底卷 英语(一)1答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了衡水金卷先享题 2025-2026学年度高三一轮复习摸底测试卷·摸底卷 英语(一)1答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

ideas started some meaningful discussions,”he said warmly. I felt a deep sense of pride knowing Ihad played a part in improving the process for future students, like my younger sister. As weekspassed, the pain of disappointment faded. I focused on helping my classmates with math, and indoing so, I found renewed purpose and fulfillment — until graduation night was just around thecormner.On the night of my graduation, I heard the principal announce, “There is a special award for ErinMiller.” I froze, with my mouth open in disbelief, because when he had skipped my name whilelisting the honor society members,I had felt a familiar wave of sadness return. The principalcontinued, “This student stood out for her perseverance and dedication to the school community.So the special award goes to her.?" The audience clapped with excitement as I made my way to thestage. My heart swelled —not just for the recognition, but because this unexpected moment gavemeaning to the entire journey I had taken.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一—文学本文是应用文。文章介绍了作者关于儿童读物主人公应来自多元背景的观点,并推荐了三本相关书籍:《国王的谜题》讲述父母双亡的Philo在奇幻冒险中成长,《作弊书》展现索马里难民Kamal通过书中技巧尝试融入校园的经历,《蜥蜴小人物纪事》借蜥蜴主角Zeke的故事探讨孩子对母亲抑郁情绪的感受,每本书都在让读者产生共鸣的同时兼具趣味性。21.D。理解具体信息。根据文章首句Ibelieve that theprotagonists inchildren'sbooks shouldbedrawnfromadiversityofbackgrounds可知,作者主张主角应来自多样化背景,D项正确。A项(侧重于幽默)与原文“既可能引发共鸣又让人发笑(booksthatmayberelatabletochildren...butmightalsomake themlaughoutloud)”的双重目标不符;B项(均经历艰难)只是“多样化背景”的一部分;C项(基于历史人物),文章未提及。22.C。理解具体信息。根据TheCheatBook..部分的描述...with all themethodsheneedsto提升人气的方法,C项正确。A项(揭示隐藏的魔法力量)、D项(提供考试题答案)均未在文中提及;B项(克服怯场)是Kamal的困境,而非书籍直接帮助的内容。23.B。理解具体信息。Chroniclesofa LizardNobody..部分中提到achild affectedbyhismother's sadness,明确涉及主角因母亲的悲伤而受影响的情节,该书作者为PatrickNess,B项正确。【补充解释】1.grandfatherclock:落地钟2.throwup:呕吐3.stage fright:怯场4.touchon:提及,涉及B篇主题语境:人与自我一—做人与做事本文是记叙文。作者因儿子拒绝接种流感疫苗收到学校邮件,回忆自己童年对成人权威的顺从,对比儿子通过智能设备自主求证的故事,展现了代际观念差异与亲子沟通中的有趣冲突。24.C。理解具体信息。根据第一段中的although you have permittedyour child toreceive the flunasalsprayvaccination,hedidnotreceiveit和第三段中的herefused可知,作者收到学校邮件
本文标签: