文博•河南省2025-2026学年第一学期学情分析试卷(9月)八年级英语(KB)答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了文博•河南省2025-2026学年第一学期学情分析试卷(9月)八年级英语(KB)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
听第二段对话,作答第18~20小题。M:I don't like doing chores. It's really boring. How about you, Judy?W:Me neither, but my sister Wendy often helps with the housework.M.Whatdoessheoftenhelpwith?W:She often helps wash clothes.M:Whataboutyourbrother John?W:He likes doing chores too. He often helps sweep the floor.16-20ACBAAV.短文理解根据你所听到的短文内容,选择正确答案。Hello, my name is Tony. Last Saturday morning, I got up at 7:30. I wanted to goto the village to visit my grandparents. I called them but they would visit their friend. Itwas sunny and I rodea bicycle to the park.ThereI did some reading and flewa kite.Iwent toa Chinese restaurant.ImetmycousinJohn there.Wehad some rice and fish.In the afternoon we went to a movie. It was interesting. When I got back home, it was6:30 p. m.21-25ACBABVI.短文理解根据你所听到的短文内容,将所给信息进行匹配。My name is Tony. There are five people in my family. We all do chores at home.My father Jim waters the plants. My mother Alice is good at cooking so she cooks for useveryday.My sister Jenny is 18years old.She always cleans thebathroom for us.Mybrother Tom can walk the dog every night. I sweep the floor after dinner. We all makethe bed by ourselves.26-30AEDBC笔试部分MI.31-35 CCABCM.36—40CFDEAIX.41.Where did you go42.Yes,I went to Xiamen43.Whatdidyoudothere44. Yes, I did45.Wouldyou liketogowithmeX.46-50BCACC51-55CBBCC·XI.56—60 HACFL 61—65 DGEBIXII.(A)66-70DCBAB(B)71—75DAACD(C)76—80 TFTFT(D)81-85 ECADB(E)(a)86-90FECBA(b)91.difference92.organize93.old94.and 95.for(F)96. It was a night for families to spend time together.97.Three/3weeks.98.Because they wouldn't need to spend time cooking99.Storytelling and card games.100.Yes,Ido.(答案不唯一)Xll. 101. Dear Mike,I'm writing to tell you about my last holiday. I went to the countryside with myparents. We stayed at my grandparents' house. I did many interesting things there.I fed chickens, picked fresh vegetables, and went fishing in the river. In theevening, we sat outside and looked at the stars. They were so bright!I felt very relaxed and happy. It was a wonderful holiday. How about your holiday?Yours,Li Hua
本文标签: