陕西九年级2025-2026学年度第一学期周期学业能力评鉴(一)1(A)英语(A)试题,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了陕西九年级2025-2026学年度第一学期周期学业能力评鉴(一)1(A)英语(A)试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。children of their own,shehadtolive onher own.For years, Vanessa had wanted to repair their aging roof, fearing it wouldn't withstandheavy rain or snow.However,her husband had always dismissed her concerns,insisting thattheroofwasingoodcondition.But after her husband's sudden and tragic accident, Vanessa's worries grew. She becameincreasingly fearful of losing her cherished home to the forces of nature. She decided to hirea team of workers to fix her roof once and for all. She treated the workers well, cookingmeals and bringing them drinks she'd made herself.Among the workers,onlyJoseph,theyoungest in the group,truly showed kindness andcompassion towardsVanessa.He'd sometimes stay after work tohelpherfixsome things athome for free. Joseph's soft spot for Vanessa sprang from his past. Having grown up as anorphan(JL) and never having known his own parents, he deeply appreciated Vanessa'scareandwantedtogivebackin anywayhecould.On the final day of repairing the roof, one worker named Josh made a surprisingdiscovery.Hiddenbeneath one of the layers of roofing,hefound awooden box.Excitedly,he called over the otherworkers totakealook.Eager touncover the secretswithin,one oftheworkers used a hammer to break thelock.As they opened the box,their eyes widened inastonishment.Inside,theyfound a lot of gold jewelry,a large sum of money,and a letterfromVanessa's latehusband to her.Overwhelmed bytheunexpected treasure,Josh exclaimed,“We've hit thejackpot,guys!This is ourlucky day!"Immediately,anotherworker suggested they secretly divide thefortune amongst themselves,planning to store it in their cars until they left the house.important heirlooms(传家宝) to Vanessa.” Josh, shaking his head, responded,“Come on,Joseph,whywould anelderlywomanwithoutafamilyneedall thesethings?注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。However, Joseph couldn't shake off the feeling that it was his responsibility to do theright thing._Together, they carefully repacked the box and brought it to Vanessa,explaining theirdiscovery.英语试题第10页(共10页)扫描全能王创建
本文标签: