明思·河北省2025-2026学年第一学期九年级教学质量检测一英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了明思·河北省2025-2026学年第一学期九年级教学质量检测一英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、河北省2023-2024学年度九年级结课检测卷英语试卷
2、河北省2023-2024学年度九年级期末检测卷
3、河北省九年级2024.2024学年第一学期阶段检测答案
4、2023-2024河北省九年级第一学期期中考试英语试卷
5、河北省2023-2024学年第一学期期中九年级
6、河北省2023-2024学年第一学期期中检测英语
7、2024年河北省人教版九年级下学期英语结课考试试卷
8、2024年河北初三英语期末
9、河北省九年级结业教学质量检测试题英语b2024
10、2024年河北区九年级二模英语答案
73. In recent years,the rapid development of short videos, short dramas have gained popularityamong netizens.74. To_the effect, you must take the medicine as instructed and exercise regularly.75. Tim spoke at the meeting _ all the staff.第四部分 写作 (满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Jenson went to the swimming pool quite early this morning. He was hoping that there would be anotherswimmer, but not his annoying neighbor Mr. Jostice. However, when he got to the pool, Mr. Jostice was theonly swimmer there, floating on his back in the deep end. Jenson waved at him half-heartedly before diving in and doing a few freestyle laps. When he stopped, Mr.Jostice said, “Great job if you were doing the breaststroke (蛙泳). You have to keep your hands cupped thewhole time for the freestyle stroke. And you're not dropping your head enough to breathe properly. Youshould see how my grandson Little Swedan swims ."" Grrr .!" Jenson thought. He dived underwater and swam away. After a few strokes, just out ofcuriosity, he cupped his hands the way Mr. Jostice had advised. His stroke did seem smoother. He triedlowering his head a bit, which seemed to make him faster.He swam to the shallow end of the pool. Maybe having Mr. Jostice around wasn't so bad. He wonderedhow Mr. Jostice knew so much about swimming techniques. He glanced at where he had been floating, but hewas no longer there. Suddenly he noticed a large, bright mass on the bottom of the pool. He stared at it. Notit —— him —— Mr. Jostice. He wasn't moving! “"Oh no!" Jenson cried. Mr. Jostice looked like he was unconscious... or worse!"Help! Help! Someone is drowning!" Jenson yelled. He didn't know whether anyone heard him. It wasonly a few minutes past six o'clock. Nobody seemed to be awake or outside.He'd have to rescue Mr. Jostice himself. He dived under the water and swam toward him as fast as hecould. But when he got closer to his still body, he wasn't sure what to do. Mr. Jostice was so large. How couldhe possibly lift him? Jenson wrapped one arm around his neck, paddling up through the water and kickingwith all his strength to the top.注意:1.续写词数应为150个左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。
本文标签: