{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

甘肃省2025~2026学年度第一学期周期学业能力评鉴九年级(C)英语答案

3

甘肃省2025~2026学年度第一学期周期学业能力评鉴九年级(C)英语答案,目前2025-2026衡水金卷答案网已经汇总了甘肃省2025~2026学年度第一学期周期学业能力评鉴九年级(C)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、甘肃省2024到2024年九年级期末考试
    2、甘肃省2024年初中毕业生学业考试英语
    3、2023-2024甘肃省学业水平考试模拟试卷英语
    4、甘肃省2024学业水平考试试题
    5、2024年甘肃学业水平考试试卷及答案
    6、甘肃省2024学考试卷
    7、2024甘肃学业水平真题试卷及答案
    8、2024甘肃省学业水平考试模拟试卷
    9、2023-2024甘肃省高中招生学业水平考试评估试卷(一)英语
    10、2023-2024甘肃省九年级英语寒假作业答案
√.短文理解根据你所听到的短文内容,选择正确答案。Hello, I'm Frank, a nature lover. Last Saturday, I visited Nature World with myfriends. We saw interesting plants and animals from different places of the world. InNature World, animals are not kept in cages, so they are free to walk around. There isa water plant park in Nature World. It has over 5oo kinds of water plants. In the after-noon, we watched a show. During the show, we saw many interesting animals, such asducks, bees, monkeys and so on. But I thought a small parrot was the most specialamong them because it could do maths problems! All of us enjoyed ourselves in NatureWorld and we look forward to our next visit to it!21—25 BACCAVI.短文理解根据你所听到的短文内容,将所给信息进行匹配。 quite different from me. She is taller and kind of shy. John likes playing basketball. Hejoins the sports club at school. Betty likes reading. She often rides to the library onweekends. Lily is 14 years old and I am 15. We are quite similar. Strawberries are ourfavourite fruit.26—30 DCAEB笔试部分MI.31—35 BCCAAMm.36—40 CBDEFX. 4l. What's your favourite animal42.What dotheylook like43.Yes, they are44.What should/can we do to save them45. Good idea/That sounds greatX.46—50 CBACC 51—55 BCCABXI.56—60 DCBFG 61—65 IAEJKMll.(A)66—70 CDBDB(B)71—75 BCACA(C)76-80 FTFFT(D)81—85 BEADC(E)(a)86-90 CDBFE(b)91.hold 92.choose 93.ride 94.camping 95.everywhere(F)96. Because monkeys enjoy eating the fruit.97. In Africa.98. Brown or orange.99. No, it isn't.100. By growing the trees around their farms.I.101.Frogs Are Good for Usgood for us.Frogs are interesting animals. They can live not only on land but also in water.The smallest frogs are about the size of a pea, while the larger ones can grow as bigas a human hand.S sreason, we believe that frogs help to protect plants, especially crops that we live on.How great they are!However, to our disappointment, the number of frogs is becoming fewer andfewer. They need our help. Let's love them and do something together to save asmany frogs as possible!(1)CX
本文标签: